Prisup platformi

Visoka škola organizacionih nauka Eduka nudi svim studentima pristup platformi Microsoft 365 u okviru koje imaju mogućnost da koriste sve aplikacijama i usluge koje nudi ovaj izuzetni program:

1. Microsoft Word – program za obradu teksta koji se koristi za pisanje eseja, seminarskih radova i drugih studentskih projekata.

2. Microsoft Excel – program za rad s tabelama i proračunima, koji se može koristiti za izračunavanje ocena, statističkih i drugih podataka.

3. Microsoft PowerPoint – program za izradu prezentacija, koji se može koristiti za pripremu prezentacija, predavanja i drugih oblika vizuelnog prikaza informacija.

4. Microsoft OneNote – program koji studentima omogućuje da organizuju svoje beleške, ideje i druge informacije na jednom mjestu.

5. Microsoft Outlook – program za upravljanje e-poštom i kalendarom, koji se može koristiti za organizaciju obaveza i komunikaciju s profesorima i kolegama.

6. Microsoft Teams – platforma za saradnju i komunikaciju koja studentima pruža mogućnost da rade na zajedničkim projektima i zadacima, da komuniciraju putem videopoziva, chat-a i drugih alata. Svako predavanje podrazumeva i online prenos preko iste aplikacije.

Osim ovih aplikacija, Microsoft 365 za studente takođe nudi i druge usluge kao što su OneDrive (bazu za skladištenje podataka), SharePoint (platformu za saradnju na projektima) i Exchange Online (usluga za upravljanje e-poštom). Sve ove usluge mogu pomoći studentima da organizuju svoj rad, sačuvaju i dele datoteke i sarađuju s drugim kolegama i profesorima.

Prijavi se

Prijavi se i studiraj na VOS EDUKA

Izbornik
sr_RSSerbian