Psihologija

Master akademski studijski program Psihologija na transdisciplinaran način omogućuje nadogradnju znanja i kompetencija stečenih na programima osnovnih akademskih studija psihologije i drugih srodnih studijskih programa. Program Psihologije osigurava razvoj profesionalne kvalifikacije za obavljanje savremenih poslova iz oblasti psihologije i psihoterapije. Savladavanjem ovog programa, omogućava se vršenje samostalnog psihološkog tretmana odnosno dakle sprovođenje najzahtevnijih zadataka u razvoju i savetovanju pojedinaca i grupa u različitim okruženjima.

Master akademski program Psihologija je namenjen studentima koji su diplomirali iz oblasti humanističkih nauka i koji žele da steknu napredna znanja i veštine u oblastima poslovne psihologije, kliničke psihologije, psihoterapije i savetovanja, forenzičke psihologije, neuronauka i istraživanja iz različitih oblasti psihologije.

Rad je u kompatibilnim grupama, koje čine odabrani studenti spremni za sticanje savremenih kompetencija iz oblasti psihologije. Svi profesori poseduju naučne i ekspertske reference i usmereni su na uključivanje studenata u napredne psihološke prakse.

Literaturu čine kapitalna dela iz određenih psiholoških disciplina, naučni i stručni radovi iz Q1 segmenta časopisa (10% najboljih naučnih časopisa na globalnom nivou) i radovi profesora i saradnika uključenih u nastavni proces.

Program je u procesu akreditacije od stane Nacionalnog akreditacionog tela.

Zvanje koje se stiče nakon završetka studijskog programa master akademskih studija PSIHOLOGIJA je MASTER PSIHOLOG.

Prijavi se

Prijavi se i studiraj na VOS EDUKA

Psihoterapija
preko 30instituta, ustanova, psiholoških savetovališta i kompanija u kojima se može sprovesti istraživanje i obaviti profesionalna praksa
  • Rehabilitacija
  • Psihijatrija
  • Psihoterapijske tehnike
  • Socio-kulturološki kontekst psihoterapije
  • Etika
  • Transakciona analiza
  • Integrativna terapija igrom

U kom području želiš da se usavršiš? Odaberi studijsku grupu po tvojoj meri!

Studenti u okviru studijskog programa master akademskih studija PSIHOLOGIJA mogu na osnovu izbornih predmeta svoje obrazovanje usmeriti na PSIHOTERAPIJU i POSLOVNU PSIHOLOGIJU.

Svi predmeti

  • I godina
Izbornik
sr_RSSerbian