O Fakultetu organizacionih studija EDUKA

D

ragi posetioci, na našim stranicama možete saznati sve o studijskim programima, pogodnostima studiranja i svim ostalim uslugama koje nudimo studentima, privredi i zainteresovanim pojedincima. Ova visokoobrazovna institucija je osnovana 2005. godine i neguje tradiciju kvalitetnog i primenjenog obrazovanja.

U vreme kada je okruženje postalo prepuno krupnih promena, od evolucije informacionih tehnologija do pandemije, svrha obrazovanja je pomerena ka efikasnosti i fokusu na sticanje ključnih znanja i veština.

Drago nam je da naši studenti vreme učenja provode u futuristički opremljenom prostoru, koji je u funkciji kreiranja najpovoljnijeg ambijenta za rad na sebi i sopstvenim kompetencijama. Na svakoj godini studija, studenti se kroz aktivan i mentorski praćen rad  upoznaju sa start up firmama, tehnološkim i uslužnim kompanijama u Srbiji i regionu. Na taj način će kroz studiranje se upoznati sa brojnim poslodavcima i stručnjacima iz oblasti svojih studija.

Ako ste u potrazi za jedinstvenim obrazovnim iskustvom, koje predstavlja čvrst temelj karijere savremenog mladog čoveka, Fakultet organizacionih studija „Eduka“ je idealan izbor za Vas.

dr Filip Đoković, v. d. dekana

Izbornik
sr_RSSerbian