Zašto specijalističke studije na EDUKA

Na Visokoj školi organizacionih studija „EDUKA“ učite od stručnjaka iz industrije, poslovnih profesionalaca, svetskih konsultanata koji Vam trasiraju put da budete izuzetni u svojoj karijeri!

Specijalističke studije se realizuju na dva programa i pripadajućim studijskim grupama.

U okviru studijskog programa MENADŽMENT, možete odabrati sledeće studijske grupe:

U okviru bezbednosti, realizujemo program KORPORATIVNA BEZBEDNOST.

Fleksibilnost i individualan pristup

Predavanja se organizuju u popodnevnim časovima ili vikendom, što omogućava studentima da usklade svoje poslovne i privatne obaveze. Rad je isključivo u malim grupama i student je u centru obrazovnog procesa i učenja. Studenti kroz projekte, studije slučaja i zadate zadatke od renomiranih kompanija i organizacija imaju priliku da usvoje znanja i veštine potrebne za postizanje izuzetnosti u poslovanju i karijeri pojedinca.

Jedinstveno životno iskustvo

Program je koncipiran tako da studentima pruži poslovne kontakte, koje mogu da iskoriste za poboljšanje reputacije i pregovaranje o novim poslovnim poduhvatima. Kroz interaktivan rad, ojačava se timski kapacitet kod pojedinca i otvaraju novi vidici na biznis i karijeru u celini.

Mentorski pristup

Student dobija mentora iz reda predavača. Na osnovu procene studenta kao polaznika, mentor peronalizuje rad sa studentom i radi na poboljšanju i unapređenju personalnih performansi.

Ko može da upiše specijalistčke studije?

Studije mogu upisati kandidati koji su završili osnovne strukovne studije (180 ESPB), osnovne akademske studije (180 ESPB), osnovne akademske studije (240 ESPB), master akademske studije (300 ESPB), master strukovne studije (300 ESPB).

Prijavi se

Prijavi se i studiraj na VOS EDUKA

35

Predavača

12

Meseci

60

ESPB

Izbornik
sr_RSSerbian