FOS Eduka na večeri kongresnih ambasadora

Kongresni biro Turističke organizacije Srbije organizovao je 20. decembra u Sava Centru u Beogradu dodelu priznanja „Kongresni ambasador Srbije“ za 2023. godinu i proslavu 16 godina od svog osnivanja.

Klub kongresnih ambasadora Srbije iniciran je sa idejom da se istaknutim pojedincima, u sferama koje su vrlo značajne za razvoj društva u celini, oda priznanje za njihov entuzijazam i rad na promovisanju zemlje u stručnim oblastima kojima se bave, posebno onima koji su kroz svoj rad i angažovanje uspeli da osiguraju međunarodnu podršku za održavanje svetskih i evropskih kongresa njihovih udruženja.

Kongresni biro Turističke organizacije Srbije obeležava ove godine 16 godina od svog osnivanja i rada na promociji Srbije kao destinacije za poslovna putovanja i događaje. Ovo je bila izuzetna prilika da se na jednom mestu okupe predstavnici kongresne industrije (hoteli, PCO i DMC agencije, kongresni prostori i drugi pružaoci usluga) i predstavnici domaćih udruženja, kako bi se ukazala čast pojedincima koji su svojim aktivnostima unapredili poziciju Srbije kao kongresne destinacije.

Izbornik
sr_RSSerbian