Momčilo Conić, master

Obrazovanje

  • Doktorske studije

Univerzitet u Bitolju, Fakultet za turizam i ugostiteljstvo u Ohridu, u toku.

  • Master  studije

Univerzitet u Kragujevcu, Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, 2018.

  • Osnovne studije

Univerzitet Singidunum, Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment u Beogradu, 2017.

Publikacije:

  1. Marinoski, N., Stamenković, P., Conić, M. (2014) Gastronomski sadržaji ruralnog turizma, Biz Info – Časopis iz oblasti ekonomije, menadžmenta i informatike,  Vol. 5(1) str. 19-37.UDK:338.48-44(497.11-22);338.48-6:641/642;ISSN2217-2769
  2. Ilić, D., Stamenković, P., Conić, M. (2014) Ekološka komponenta održivog razvoja Srbije, Biz Info – Časopis iz oblasti ekonomije, menadžmenta i informatike,  Vol. 5(1) str. 37-55. UDK:338.484:502.131.1(497.11);338.48-6:615.8;ISSN2217-2769
  3. Đorđević, T., Ilić, D., Stamenković,  P., Conić, M. (2014) Brendirana hrana kao potencijal za razvoj turizma, Biz Info – Časopis iz oblasti ekonomije, menadžmenta i informatike,  Vol. 5(1) str. 55-71. UDK: 338.487:659.127.8; 338.487:338.439.22 (497.11) ISSN 2217-2769
  4. Cuculeski, V., Conić, M., Stamenković, P. (2015). Značenje hrane u menadžmentu ugostiteljstva XXI veka. Regionalna naučna i biznis konferencija LIMEN,  Beograd, Zbornik radova – Liderstvo i menadžment: država, preduzeće, preduzetnik, str. 741-749,  ISBN: 978-86-80194-02-8 5
  5. Conić, M., Urošević, U. (2016) Nutritivni alergeni i preventivne pere u kuhinji. Zbornik radova Visoke poslovne škole strukovnih studija u Leskovcu, str. 55-63. ISBN 978-86-84331-58-0.
  6. Ilić, M., Conić M. (2017). Gastronomy tourism as a competitiveness factor of tourist destinations – model Leskovac. 2nd International Scientific Conference – Tourism in function of development of the Republic of Serbia, University of Kragujevac, Faculty of Hotel Management and Tourism in Vrnjačka Banja, pp. 641-658. ISBN: 978-86-89949-21-6
sr_RSSerbian