Ivan Kosogor, master

Rođen 02.06.1994. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom mestu, Obrenovcu. Osnovne studije započinje 2013/14 godine na FakultetU za finansije, osiguranje i bankarstvo (Beogradskoj Bankarskoj Akademiji) i završava sa prosečnom ocenom 9,10. Na istom fakultetu je upisao master akademske studije na studijskom programu “Marketing menadžment” i završava sa ocenom 8,67. U 2021. godini se preselio u Ameriku, gde trenutno radi i živi sa suprugom i sinom.

Još u srednjoj školi bio je aktivista KZM (Kancelarije za mlade Obrenovac), u 2012. godini osnovao je svoju nevladinu organizaciju “IFA” (International Friendly Association) sa ciljem organizovanja aktivnosti za mlade. Projekti poput “Gentlam Club” su se održavali u srednjim i osnovnim školama, gde su se pokretale teme poput štetnog uticaja alkohola, droge, kockanja, telesnih odnosa bez zaštite i slično.

Tokom studija i godinu dana nakon završetka radio je kao asistent na treninzima i radionicama koje vodi Siniša Ubović.

Profesionalnu karijeru započeo je godinu dana nakon diplomiranja, pokrenuvši svoj PODCAST u avgustu 2019. godine. Za više od tri godine snimio je preko 180 intervjua, razgovarajući sa lekarima, trenerima, fizičarima, muzičarima i ljudima koji imaju zanimljive životne priče.

Obrazovanje

  • Master studije

Univerzitet Union, Fakultet za finansije, osiguranje i bankarstvo, 2013-2018

  • Osnovne studije

Univerzitet Union, Fakultet za finansije, osiguranje i bankarstvo, 2020-2021

Knjige:

  1. Kosogor, I., Da li ti to možeš, Leo commerce, Beograd, 2015.
  2. Kosogor, I., Život je radost, Književna omladina Srbije, Beograd, 2016.
Izbornik
sr_RSSerbian